Detaliile accidentului cu patru răniți de pe drumul spre Aeroport: Șoferul a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un șanț, s-a izbit de un copac și a ricoșat pe carosabil


Intră acum și în grupul de

Trei adulți și un copil au fost răniți, marți seara, după ce mașina în care se aflau a intra într-un copac de pe marginea drumului din orașul Salcea, pe șoseaua Aeroportului.

Pe lângă cele relatate anterior, adăugăm faptul că accidentul s-a produs în jurul orei 19:00, pe DJ 290 A, în afara oraşului Salcea.

Astfel, la volanul autoturismului se afla un bărbat (28 ani) din judeţul Neamţ, avându-i în calitate de pasageri pe alți doi adulți și un copil.

La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în derapaj, apoi a intrat în șanțul de la marginea drumului, unde a intrat în coliziune frontală cu un copac aflat la marginea șanțului, ricoșând înapoi pe carosabil.

Prin urmare, cei trei adulți (șoferul și două tinere de 23 și 26 de ani), dar și copilul (un an) au fost răniți și transportaţi cu ambulaţele la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La spital, bărbatul a fost diagnosticat cu „policontuzionat prin accident rutier, TCF, contuzie toraco abdominală, plagă genunchi drept”. Pasagera de 26 de ani – „policontuzionat prin accident rutier, TCC, amnezie retrogradă, contuzie toraco abdominală, contuzie gleznă dreaptă”, iar cea de 23 – „policontuzionat prin accident rutier, contuzie bazin, contuzie braț stâng, contuzie genunchi drept”.

La rândul său, copilul a fost diagnosticat cu „echimoză mentonieră”.

Totodată, toți patru au rămas internați în spital pentru investigații medicale de specialitate.

De menționat că șoferul nu era băut, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de