Doi tineri au furat parfumuri de 3.000 lei dintr-un centru comercial din Suceava. Ei au reușit să fugă de la paznicii magazinului, dar sunt căutați de polițiști


Intră acum și în grupul de

Doi tineri sunt căutați de Poliție după ce au comis un furt într-un magazin din incinta Iullius Mall Suceava.

Imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video au arătat că cei doi au intrat în magazin marți seara. Unul dintre ei avea o geantă neagră. Astfel, profitând de neatenţia angajaţilor, ei au sustras mai multe parfumuri pe care le-au băgat în geantă, după care au părăsit magazinul.

Angajații magazinului au observat lipsa parfumurilor după aproximativ 30 de minute, anunțând totodată administratorul.

Acesta s-a deplasat la Centrul Info al complexului comercial, după care s-a întors spre magazin. Aflându-se în drum spre magazin, a observat cei doi tineri care aveau asupra lor aceeași geantă cum se îndreptau din nou spre magazinul respectiv.

În aceste condiții, administratorul a anunțat cel mai apropiat agent de pază, care la rândul său a solicitat prin staţie sprijin celorlalţi colegi, timp în care a continuat urmărirea celor doi la pas până în proximitatea unui magazin din incinta complexului.

La un moment dat, tinerii au înțeles că sunt urmăriți și au fugit, fiind căutați de Poliție.

De menționat că în urma inventarului efectuat, s-a stabilit că au fost sustrase parfumuri în valoare de aproximativ 3.000 lei.


Intră acum și în grupul de