Un sucevean ce-și maltrata soția a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Femeia nu a mai suportat umilințele după ce a fost bătută pentru că soțul nu-și găsea țigările


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (45 ani) din Liteni a ajuns în arest preventiv fiind cercetat penal pentru violență în familie. El nu e la prima abatere de acest gen, doi ani în urmă împotriva sa fiind emis un ordin de protecție și formulată o plângere penală pentru aceeași infracțiune. Atunci însă soția l-a iertat, supunându-se unui nou șir de umilințe.

Astfel, în data de 23 august 2020 femeia (43 ani) a rupt tăcerea și a apelat 112. Ea a povestit că în data de 15 august și 23 august a fost bătută de soțul său, în ambele cazuri având nevoie de 3-5 zile de îngrijiri medicale.

Mai exact, în primul episod, după ce a consumat băuturi alcoolice la un bar din apropierea locuinței, bărbatul a revenit acasă cu intenția de a mai lua niște bani și de a se întoarce la același bar. Când soția sa i-a reproșat acestuia consumul de alcool, bărbatul a devenit violent și a lovit-o.

În celălalt caz, după ce a consumat alcool atât în ziua precedentă cât și în cursul nopții și al dimineții, pentru faptul că nu și-a găsit țigările, bărbatul a lovit-o pe soția sa provocându-i echimoze, excoriații și tumefacție. După acest caz, femeia s-a adresat autorităților.

În aceeași zi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a fost înregistrat dosarul penal întocmit în acest sens, fiind totodată dispusă reținerea agresorului pentru comiterea a două infracțiuni de ”violență în familie”.

Ulterior, în data de 24 august, el a fost prezentat Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, acesta fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările polițiștilor au scos la suprafață faptul că bărbatul e un consumator înrăit de alcool și provoacă dese scandaluri în locuința familiei. Mai mult decât atât, împotriva sa a fost emis anterior un ordin de protecție și a fost formulată plângere pentru infracțiunea de ”violență în familie” în anul 2018, însă în cauză a intervenit împăcarea părților.


Intră acum și în grupul de