Un bărbat care ar fi încercat să violeze o adolescentă într-un parc din Gura Humorului a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat va fi judecat pentru tentativă la infracțiunea de viol după ce procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus, în data de 19 august, trimiterea lui în judecată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, bărbatul se află sub control judiciar. El este bănuit că a încercat să violeze o tânără de 15 ani.

Incidentul a avut loc în noaptea de 02/03 iulie 2020. Atunci, în jurul orei 02:30, bărbatul a prins o adolescentă de 15 ani și a condus-o cu forţa într-un parc situat în zona centrală a oraşului Gura Humorului.

Acolo, bărbatul a prins-o de pantaloni şi a încercat să îi tragă jos de pe ea, moment în care i-a rupt nasturele şi fermoarul de la blugi. În timp ce încerca să se opună, bărbatul i-a solicitat fetei să îl lase să întreţină relaţii sexuale cu ea, tânăra refuzând şi încercând să scape.

La un moment dat, cei doi au căzut pe iarbă, unde tânăra a continuat să se lupte cu inculpatul, care a prins-o cu mâinile de gură şi de gât şi care a încercat să îi dea pantalonii jos.

Între timp, în zonă a apărut un alt bărbat care a început să strige la inculpat să o lase în pace pe fată, că îl filmează, lucru care l-a determinat pe agresor să fugă din zonă.

La scurt timp a fost făcută și o sesizare la Poliție. Pe parcursul discuţiilor cu fata, la circa 20 minute din momentul sesizării, s-au desfăşurat activități de căutare pe raza oraşului în baza semnalmentelor descrise de tânăra. Cu această ocazie, bărbatul a fost identificat de către echipajul de siguranţă publică, fiind condus la sediul poliției unde a fost recunoscut imediat de tânăra şi de martorul ocular.

Sursa precizează că dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de