Un bărbat a fost grav rănit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în fața Primăriei Udești. Vehiculul era neînmatriculat, iar bărbatul a refuzat testarea pentru alcoolemie


Intră acum și în grupul de

Un bărbat (36 ani) a ajuns în stare gravă la spital după ce a comis un accident rutier în timp ce conducea un ATV.

Accidentul a avut loc marți noaptea, pe raza comunei Udești. Bărbatul conducea vehiculul din direcția loc. Chilișeni spre loc. Bosanci, iar în zona Primăriei comunei Udești el a pierdut controlul vehiculului și s-a răsturnat pe partea dreaptă a drumului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului vehiculului, care a fost transportat la UPU a Spitalului Judeţean Suceava.

De menționat că ATV-ul era fără plăcuțe cu numere de înregistrare/înmatriculare. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, în prezența personalului medical de serviciu din cadrul UPU Suceava, el a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Drept urmare, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.


Intră acum și în grupul de