Prefectura Suceava: Fiecare persoană defavorizată va primi câte 50 de măști medicale, iar autoritățile locale le pot ridica de la DSP Suceava începând de azi


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a făcut precizări referitoare la măștile de protecție solicitate de la Ministerul Sănătății și care au fost livrate, astăzi, la DSP Suceava.

Astfel, potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava emis joi, măștile urmează a fi distribuite localităților din județ. În acest sens, începând de azi, 27 august 2020, reprezentanții autorităților publice locale le pot ridica de la sediul DSP Suceava.

Reamintim că măștile sunt destinate persoanelor defavorizate din județul Suceava, în județ ajungând 4,6 milioane de măști.

Concret, măștile vor fi distribuite persoanelor beneficiare conform centralizatoarelor transmise în luna iunie (50 măști/ persoană vulnerabilă), la distribuire ținându-se cont de listele și numărul de măști care au fost comunicate de autoritățile locale, precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de