Mascații de la SAS au intervenit în comuna Udești pentru reținerea unui bărbat violent care a distrus cu toporul geamurile și ușa unei vecine. El a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au fost nevoiți să apeleze la suportul unei echipe de intervenție SAS pentru a-l reține pe un bărbat din satul Știrbăț, comuna Udești, care anterior a pătrus în curtea unei vecine, provocând distrugeri cu toporul.

Femeia (69 ani) a sesizat poliția în dimineața de miercuri, spunând că un vecin i-a distrus cu toporul uşa şi un geam de la locuinţă. Femeia a observat la timp că bărbatul a intrat în curtea ei înarmat cu un topor și s-a închis în casă.

Ea a mai relatat că pe timpul cât a săvârşit faptele, bărbatul nu i-a adresat niciun cuvânt, motivele fapte fiind deocamdată neclare.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au identificat pe bărbat la locuința acestuia. El s-a manifestat violent față de polițiști, care au fost nevoiți să solicite în sprijin echipa de intervenție SAS din cadrul IPJ Suceava.

Mascații l-au imobilizat, încătușat și condus pe agresor la Spitalul Județean Suceava, ulterior acesta fiind internat la Secția de Neuropsihiatrie Burdujeni.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de „distrugere” și „violare de domiciliu”.


Intră acum și în grupul de