Un bărbat a fost arestat preventiv de Judecătoria Rădăuți după ce și-a violat fiica adolescentă


Intră acum și în grupul de

Caz șocant a avut loc într-o localitate din zona rurală a județului Suceava: un tată și-a violat fiica minoră, ambii consumând anterior băuturi alcoolice.

Potrivit Purtătorului de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, fapta a avut loc în noaptea de 24/25 august 2020. Concret, în jurul orelor 02:00, fiind la domiciliu sub influența băuturi alcoolice, bărbatul s-a deplasat în camera în care se afla fiica sa, care se afla întinsă în pat, fiind și ea sub influența băuturilor alcoolice, și a întreținut cu aceasta relații sexuale normale fără consimțământul adolescentei și prin constrângere fizică a ei.

Peste două zile, precizează sursa citată, bărbatul S.D. a fost reținut, iar joi acesta a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat penal pentru viol.

Cauza se află pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, iar cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de