Un sucevean a băut două sticle de whisky într-un hypermarket din Suceava, a distrus un card de memorie și a furat un altul trecând de casele de marcat fără a plăti nimic


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 47 de ani din municipiul Suceava este cercetat pentru furt după ce a băut, în interiorul unui hypermarket din municipiu două sticle de whisky, a distrus un card de memorie și a furat un alt card.

Sâmbătă după amiaza, un agent de pază al unui hypermarket din municipiul Suceava a sesizat Secția de Poliție Burdujeni că un bărbat  a consumat două sticle de whisky a distrus carcasa unui card de memorie și a trecut cu acesta de casele de marcat fără a plăti nici un bun.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă constatând că cele sesizate se confirmau.

Polițiștii au identificat un bărbat de 47 ani din municipiul Suceava care a consumat în interiorul magazinului două sticle de whisky în valoare de 44,50 lei, a distrus carcasa tip “SAIFER” a unui card de memorie în valoare de 100 lei și a sustras un card de memorie  în valoare de 32,50.

Cardul furat a fost găsit asupra bărbatului în buzunarul de la pantaloni, acesta fiind depistat de către agentul de pază, după ce a ieșit din magazin fără ca bunurile să fie  achitate.

Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces verbal de constatare.

Prejudiciul cauzat în valoare de 177,50 lei nu a fost recuperat, bunurile nu au putut fi repuse la vânzare, iar  reprezentantul magazinului a declarat verbal că se va constitui parte civilă în procesul penal. 

În acest caz se fac cercetări pentru furt.


Intră acum și în grupul de