Un sucevean băut bine a fost rănit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat public din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un sucevean (53 ani) s-a urcat la volan băut și și-a terminat călătoria într-un stâlp de iluminat public din municipiul Suceava.

Accidentul a avut loc luni, în jurul orei 12:30. Bărbatul conducea o mașină pe B-dul 22 Decembrie 1989 din localitate, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, a pătruns pe trotuar și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public, deteriorându-l.

Ulterior, un echipaj medical de urgență i-a acordat bărbatului primul ajutor, iar ulterior acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență ,,Sf. Ioan cel Nou”. Suceveanul a suferit leziunile ușoare, fiind diagnosticat cu o contuzie toraco-abdominală și un traumatism cranio-facial.

De menționat că acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat și ulterior i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă” și ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de