Burdujenenii nu vor avea miercuri apa rece la robinete


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul zilei de miercuri, locuitorii cartierului sucevean Burdujeni nu vor avea apă potabilă la robinete, a anunţat directorul general al ACET Suceava, Ştefan Groza, sistarea fiind una programată. Potrivit societatăţii de furnizare a serviciilor de apă şi canalizare ACET, sistarea furnizării apei potabile, se va face începând cu ora 07.00 şi până la 20.00.

Oprirea afectează cartierul Cuza Vodă I – porţiunea cuprinsă între străzile Privighetorii, Gheorghe Doja, Calea Unirii şi Calea Burdujeni; cartierul Cuza Vodă II – partea cuprinsă între străzile Calea Unirii, Calea Burdujeni, Eroilor, Bazelor şi Bujorilor; Calea Unirii – de la intersecţia cu strada Nicolae Iorga până la intersecţia cu strada Cuza Vodă, precum şi locuinţele de pe străzile Nicolae Iorga şi şoseaua Botoşani.

Directorul Ştefan Groza precizează că oprirea a fost programată în scopul executării unor lucrări care fac parte din programul ISPA de reabilitare a sistemului public de alimentare cu apă a municipiului Suceava, realizat cu finanţare de la Uniunea Europeană.


Intră acum și în grupul de