Burdujenenii nu vor avea miercuri apa rece la robinete

Pe parcursul zilei de miercuri, locuitorii cartierului sucevean Burdujeni nu vor avea apă potabilă la robinete, a anunţat directorul general al ACET Suceava, Ştefan Groza, sistarea fiind una programată. Potrivit societatăţii de furnizare a serviciilor de apă şi canalizare ACET, sistarea furnizării apei potabile, se va face începând cu ora 07.00 şi până la 20.00.

Oprirea afectează cartierul Cuza Vodă I – porţiunea cuprinsă între străzile Privighetorii, Gheorghe Doja, Calea Unirii şi Calea Burdujeni; cartierul Cuza Vodă II – partea cuprinsă între străzile Calea Unirii, Calea Burdujeni, Eroilor, Bazelor şi Bujorilor; Calea Unirii – de la intersecţia cu strada Nicolae Iorga până la intersecţia cu strada Cuza Vodă, precum şi locuinţele de pe străzile Nicolae Iorga şi şoseaua Botoşani.

Directorul Ştefan Groza precizează că oprirea a fost programată în scopul executării unor lucrări care fac parte din programul ISPA de reabilitare a sistemului public de alimentare cu apă a municipiului Suceava, realizat cu finanţare de la Uniunea Europeană.

loading...