Șapte motive pentru a fi student la Facultatea de Istorie și Geografie a USV. Înscrierile sesiunii din toamnă se desfășoară în perioada 7-15 septembrie


Intră acum și în grupul de

Săptămâna viitoare începe sesiunea de toamnă a concursului de admitere la Facultatea de Istorie și Geografie de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, înscrierile având loc în perioada 7-15 septembrie 2020.

În acest context, iată care sunt șapte avantaje de a fi student la facultatea suceveană:

1. Bobocii din anul I vor primi, în regim gratuit, un laptop sau o tabletă;

2. Vor avea asigurată cazarea în căminele Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava;

3. 30% din studenți, în funcție de medie, vor avea burse cuprinse între 600-800 lei/lună;

4. Transport feroviar gratuit;

5. Bază materială excelentă (săli și teren de sport moderne, complex de natație, cantină-restaurant cu prețuri foarte accesibile, bibliotecă bine utilată, cu acces la bazele de date internaționale relevante);

6. Practică studențească atractivă;

7. Accesul la bursele Erasmus Plus, în vederea studierii unui semestru (un an) într-o universitate europeană.

Admiterea are loc în perioada 7-15 septembrie 2020 (on site și online). Ulterior, pe 15-16 septembrie vor fi afișate rezultatele, urmate de perioada de înmatriculare, în intervalul 16-18 septembrie.

Pentru mai multe detalii privind procesul de admitere accesați site-ul USV (pentru candidații din România) sau secțiunea dedicată românilor de pretutindeni.

Amintim că peste 3.000 de tineri au ales deja să-și facă studiile la USV în sesiunea de admitere de vară, adică cu 13% mai mulți față de 2019 și cu 32% față de 2018.


Intră acum și în grupul de