Trei pietoni suceveni accidentați de mașini au ajuns la spital în cursul unei singure zile


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au avut de suferit după ce au fost acroșate de mașini. Toate cele trei cazuri au avut loc în localitățile sucevene, în cursul zilei de 2 septembrie.

Primul caz a avut loc în zona intersecției str. Mărășești cu str. Mărăști din municipiul Suceava. Concret, o bătrână (77 ani) a fost accidentată de o autoutilitară condusă de un sucevean (44 ani). Femeia se deplasa pe aleea pietonală, șoferul autoutilitarei efectuat o manevră de mers cu spatele, fără să observe pietonul.

Astfel, femeia a fost rănită și transportată la spital, fiind diagnosticată „excoriație cot drept”. De asemenea, atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Un alt caz a avut loc pe str. Vlădești din com. Preutești. Concret, un localnic (32 ani) s-a angajat în depășirea unui autovehicul parcat pe partea dreaptă, oprindu-se pe sensul opus, după care s-a pus în mișcare, acroșând cu oglinda stânga un pieton (29 ani). Niciunul dintre bărbați nu era băut, iar în cauză de asemenea a fost întocmit dosar penal.

Încă un pieton care a ajuns la spital este o suceveancă de 61 ani. Deși s-a deplasat la spital abia în cursul zilei de 2 septembrie, ea a declarat că accidentul a avut loc pe 22 august.

Mai exact, femeia a fost acroșată de o autoutilitară pe str. Fierăriei din localitatea Șcheia. Cercetările au confirmat cele relatate, șoferul fiind identificat în persoana unui sucevean de 36 ani. El, ca și în primul caz, efectuarea manevrei de mers înapoi, moment în care a acroșat ușor femeia care se afla pe spațiul verde din partea dreaptă a drumului.

Suceveanca a fost diagnosticată cu ”contuzie biceps stâng”. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.


Intră acum și în grupul de