Accident pe DJ 208D cu o persoană rănită: Un tânăr a vrut să depășească succesiv trei mașini dar a sfârșit într-un copac


Intră acum și în grupul de

O tânără a ajuns la spital după ce a fost rănită într-un accident rutier produs sâmbătă pe DJ 208D, între Suceava și comuna Mitocu Dragomirnei.

Potrivit IPJ Suceava, în seara zilei amintite, au tânăr (26 ani) din comuna Ipoteşti s-a angajat în depășirea succesivă a trei autovehicule, iar după aproximativ 100 metri a fost acroșat de ultimul dintre acestea, condus de un bărbat (44 de ani) din comuna Pătrăuţi, care vira la stânga pe un drum local.

După ce a fost acroşat, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin stânga și a lovit cu partea dreapta față un copac de pe marginea drumului.

După cum am menționat mai sus, în urma accidentului a fost rănită o tânără pasageră. Ea a fost transportată la spital

Sursa citată precizează că șoferii implicați în accident au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de