Deputatul PNL Angelica Fădor: Marcel Ciolacu a venit să ceară votul sucevenilor, după ce a sabotat măsurile Guvernului de luptă cu virusul


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că în timp ce sucvenii se luptau cu virusul, parlamentarii PSD Suceava au blocat împreună cu Marcel Ciolacu legea care salva vieți, iar acum vin să ceară voturile sucevenilor.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de deputatul PNL Angelica Fădor, președinte al Comisiei pentru Administrație și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților:

„Organizația județeană a PSD Suceava nu s-a remarcat în plină epidemie cu nimic constructiv. S-a remarcat, așa cum a făcut și Marcel Ciolacu, doar cu lipsa de cooperare în combaterea noului coronavirus. Este greu de înțeles cum un lider de partid care a lăsat țara timp de două săptămâni fără legislația necesară combaterii noului coronavirus vine acum la Suceava să ceară chiar voturile sucevenilor greu încercați de acest virus ucigaș.

Așteptam de la liderii PSD Suceava să-i ceară, la vremea respectivă, lui Marcel Ciolacu să urgenteze adoptarea legislației prin care Guvernul putea controla epidemia. Dar nu au făcut-o! Acum vin și cer voturile sucevenilor, erijându-se dintr-o dată, parcă treziți brusc din somn de Marcel Ciolacu, în apărători ai sănătății oamenilor.

Suceava a trecut printr-o situație extrem de dificilă, însă cu eforturile primarilor PNL, cu sprijinul Consiliului Județean, condus de Gheorghe Flutur și cu susținerea Guvernului a reușit ca epidemia să nu se extindă la un nivel de necontrolat. Spre deosebire de PSD Suceava, liberalii din județ și-au asumat lupta cu noul coronavirus, nu au negat problemele apărute și au luat măsuri eficiente. Iar tot acest efort a primit sprijinul necondiționat și salutar al sucevenilor care au înțeles să respecte măsurile de prevenție.

Oamenilor trebuie să le spunem adevărul. În timp ce la București parlamentarii PSD Suceava blocau împreună cu Marcel Ciolacu legea care salva vieți, sucevenii se luptau cu virusul. Acum aceiași parlamentari PSD vin să le spună că cei puși pe listele lor pentru alegerile locale merită să conducă județul, susținând că s-au implicat fără rezerve în lupta cu virusul.

Domnilor de la PSD, sucevenii au văzut cine și-a asumat și greșelile, și reușitele, dar și cine a încercat să saboteze măsurile de luptă cu acest virus. PNL Suceava este o organizație care nu a negat problemele comunității noastre, le-a acceptat și a găsit și soluții să le rezolve. Din aceste motive, județul Suceava nu va deveni nici la aceste alegeri feuda PSD, un PSD care a demonstrat de-a lungul timpului că nu este interesat de bunăstarea sucevenilor, ci doar de rezolvarea propriilor interese. Județul Suceava va rămâne, ca și până acum, un județ în plină dezvoltare economică, cu investiții serioase în infrastructură, în agricultură, în rețelele de gaze și care va reuși să învingă și acest virus”.


Intră acum și în grupul de