O suceveancă ce participase la un grătar în zona Dolhasca a alergat câteva ore prin pădure, speriată de o turmă de porci mistreți


Intră acum și în grupul de

O femeie din Dolhasca a fost căutată preț de câteva ore după ce a dispărut brusc de la un grătar organizat duminică, pe raza Ocolului Silvic Dolhasca.

La evenimentul respectiv au participat zece persoane, care au observat, la un moment dat, că femeia lipsește de mai bine de jumătate de oră. Situația a devenit și mai tensionată cunoscând faptul că femeia a consumat băuturi alcoolice în mod exagerat și a plecat fără să anunțe în pădure, în jurul orelor 15:30.

Prietenii ei au început căutările prin zonă și au încercat să-o contacteze telefonic, însă fără succes. Apoi, a fost anunțată și poliția.

Astfel, în urma căutărilor efectuate pe raza Ocolului Silvic Dolhasca, femeia a fost identificată de către o patrulă de politie în jurul orelor 19:20, în apropierea satului Gulia, la marginea pădurii.

Femeia a relatat că s-a îndepărtat de grupul cu care se afla la grătar întrucât a mers să își facă nevoile fiziologice. Ulterior, ea a observat o turmă de porci mistreți, s-a speriat și a luat-o la fugă într-o direcție pe care nu o cunoștea, ca mai apoi să observe un indicator ce arăta o distanță de 3,5 km față de satul Gulia, orașul Dolhasca.


Intră acum și în grupul de