Lucian Harșovschi îndeamnă sucevenii să voteze Ion Lungu și echipa PNL în alegerile locale pentru că nu e momentul de experimente cu cei „cu viziune fără context”: Echipa PNL are experiență și îmbină tinerețea, determinarea, optimismul cu hotărârea


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PNL al municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că la alegerile din 27 septembrie îi îndeamnă pe suceveni să voteze echipa liberală care are experiența necesară administrării locale mai ales în condițiile în care epidemia de Covid-19 nu a trecut și consideră că nu este momentul unor experimente cu „viziuni fără context”

„Dacă sucevenii se vor baza pe experiența noastră vor vota în 27 septembrie Ion Lungu primar și PNL pentru Consiliul Local”, a spus Lucian Harșovschi.

El a subliniat că este nevoie și de un vot puternic pentru PNL și în Consiliul Local care este legislativul, este deliberativul și aprobă hotărârile de Consiliul Local, iar primarul trebuie să le pună în aplicare. Harșovschi a spus că având o comuniune și o echipă puternică municipiul Suceava va arăta peste tot așa cum arată în zonele unde s-a realizat proiectul de modernizare de la scara blocului.

„Solicit votul pentru Consiliul Local, pentru o echipă puternică, pentru o administrație liberală, pentru echipa PNL și Ion Lungu primar. Fără lipsă de modestie, dintre toți cei aliniați la start pentru Consiliul Local suntem cei mai buni pentru că avem experiență. Îmbinăm tinerețea, determinarea, optimismul cu hotărârea. La primarul municipiului Suceava dintre toți cei care candidează, nu e loc pentru experimente. Este Ion Lungu care candidează și a și spus că este ultimul mandat pentru că nu este cazul și pe această situație cu epidemia de SARS-CoV-2 să facem experimente”, a declarat Lucian Harșovschi.

Subiectul Zilei in cartierul Obcini a Sucevei

Cu viceprimarul Lucian Harsovschi in cartierul Obcini al municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Duminică, 6 septembrie 2020

El a reamintit că încă de la debutul epidemiei atât el cât și primarul s-au implicat în sprijinirea sucevenilor.

„Cu tot respectul pentru cei care astăzi doar critică, unde au fost când a venit pandemia la început, când Suceava era carantinată? Am fost și eu și domnul primar între oameni și am făcut tot ce se poate. Am pus mai presus de orice sănătatea oamenilor”, a declarat Harșovschi.

„Îi rog pe suceveni să înțeleagă că nu e momentul pentru experimente, de viziuni fără context.Vă asigur că dacă vor da un vot puternic pentru echipa PNL să putem oferi sucevenilor o majoritate în Consiliul Local vom realiza proiectele propuse pentru 2020-2024”, a mai transmis viceprimarul liberal.

„Suceava a avut experimente”, a spus Harșovschi care a amintit că în vara anului 2016 sucevenii au votat Ion Lungu primar și Gheorghe Flutur președinte de Consiliu Județean, iar în toamna anului 2016 au votat PSD și de atunci am avertizat că va fi greu cu administrație locală PNL și administrație națională PSD.

„Din nefericire am avut dreptate. Cei care erau aici de la PSD în Consiliul Local nu s-au străduit la București să aducă fonduri, ci doar au arătat cu degetul. Acum avem Consiliul Local PNL, dar trebuie spus că Klaus Iohannis este președintele țării, guvernul este liberal și este păcat să facem acum invers să votăm o administrație PSD la nivel local pentru că astfel vom avea blocaje și iar nu se va întâmpla nimic în municipiul Suceava”, a spus Lucian Harșovschi.

El a subliniat că electoratul poate alege între partidele de dreapta și de stânga.

„Dacă pe stânga este în principal PSD, pe dreapta avem PNL și alte partide și de aceea voturile acestora sunt dispersate, fracționate. Eu cer sucevenilor un vot pentru echipa liberală dacă sunt de dreapta pentru a putea în Consiliul Local să implementăm proiectele pe care ni le propunem în perioada 2020-2024”, a conchis Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de