La Casa de Pensii, biletele de tratament nu se mai dau pe criteriul „primul venit, primul servit”


Intră acum și în grupul de

Pensionarii suceveni nu vor mai avea motiv să se înghesuie la ghişee pentru a fi printre primii care depun cereri pentru bilele de tratament. Conducerea Casei Judeţeană de Pensii (CJP) Suceava îi anunţă pe pensionari că, în prezent nu se primesc cereri pentru eliberarea biletelor de tratament balnear pentru anul 2010.

Potrivit directorului coordonator al CJP Suceava, Mirela Adomnicăi, momentan nu se pot depune cereri pentru că se intenţionează la nivel de Casă Naţională, revizuirea criteriilor în baza cărora se acordă aceste bilete, „inclusiv în sensul eliminării criteriului de repartiţie a biletelor de tratament în ordinea depuneri”.

Mirela Adomnicăi precizează că pensionarii vor fi informaţi în timp util privind data de la care vor putea fi preluate cererile de bilete de tratament.

În topul staţiunilor care sunt cel mai des solicitate se numără Vatra Dornei, Bălţăteşti, Amara, Sovata, Buziaş, Eforie Nord sau Techirghiol. În general, pensionarii solicită locuri în staţiunile mai apropiate de locul unde domiciliază, deoarece unii dintre ei sunt în imposibilitatea de a se deplasa pe distanţe mai lungi, din cauza bolilor de care suferă.


Intră acum și în grupul de