Motociclistul rănit în accidentul de la Bosanci a fost lovit de un autoturism condus de o femeie ce nu s-a asigurat la plecarea de pe loc


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au stabilit că accidentul de luni după amiaza din Bosanci în urma căruia un motociclist a fost rănit a fost provocat din cauză că șoferul unei mașini nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.

Astfel, Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, la ora 16:41, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A – strada Sucevei din comuna Bosanci, o femeie de 49 de ani din comuna Udeşti nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și nu a acordat prioritate de trecere motocicletei condusă de un localnic de 19 ani, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost deschis un dosar penal ce va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de