Dan Ioan Cușnir se întreabă care este cartierul Sucevei care a fost modernizat: În 16 ani s-au cheltuit peste un miliard de euro, iar lumea se întreabă care este cartierul modernizat


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de primar al Sucevei, Dan Ioan Cușnir, a declarat la Analiza de Seară de la News Bucovina că este intrigat de faptul că în 16 ani de când Suceava are același primar niciun cartier nu a fost modernizat în întregime deși s-au cheltuit în această perioadă peste un miliard de euro.

El a făcut o prezentare a cartierului Obcini pentru ca sucevenii din celelalte cartiere să nu fie invidioși pe cei din cartierul Obcini crezând că e un cartier modernizat.

„Totuși, într-un oraș în care s-au cheltuit în 16 ani peste un miliard de euro lumea se întreabă unde sunt banii. Care este cartierul modernizat?”, a întrebat Cușnir.

El a explicat că Obcini este un cartier cu o populație relativ numeroasă, cu o singură școală, fără grădinițe cu program prelungit, fără o creșă, fără parcuri și nu are niciun teren de sport pentru tineri.

El a spus că în viziunea actualilor administratori ai municipiului Obcini este un cartier modernizat.

„Așa arată în viziunea actualilor administratori un cartier modernizat într-un oraș în care s-au cheltuit peste un miliard de euro”, a spus Dan Ioan Cușnir.

Analiza de seara – prima ediție realizată in cartierul Obcini al Sucevei

Dan Cusnir – candidatul PSD ptr funcția de primar și Robert Demuth, candidat ptr funcția de consilier local despre “ Realitatea din cartierul OBCINI” al municipiului Suceava

Publicată de NewsBucovina.ro pe Luni, 7 septembrie 2020

El a prezentat un loc de joacă pentru copii nemodernizat și neîngrijit întrebându-se de ce fug copiii din acest oraș.

„Întrebați-vă de ce fug copiii din țara asta. Întrebați-vă de ce fug copiii din orașul ăsta”, a spus Cușnir care consideră că actualii administratori ai orașului, după 16 ani nu mai pot să vorbească despre cum vor amenaja aceste locuri de joacă, pentru că trebuiau deja să fie modernizate.

El a respins acuzele liberalilor care dau vina pe PSD că timp de 16 ani nu au reușit să amenajeze parcări moderne în municipiu și a subliniat că nu i-a oprit nimeni să construiască parcări supraetajate în municipiu.

„Pentru că nu sunt parcări supraetajate, cartierul Obcini, modernizat de la scara blocului, are trotuarele blocate de mașini”, a spus Cușnir care a prezentat mai multe zone unde locatarii din blocuri și-au amenajat cum au putut locuri de parcare.

El a subliniat că din cele 328 de parcele de parcări propuse, doar pentru 108 a existat opoziție pentru că urmau să fie amenajate pe spații verzi sau nu îndeplineau normele legale pentru amenajarea de parcări.

„Ne vom opune în continuare prăduirii domeniului public și  hăcuirii spațiilor verzi”, a transmis Cușnir.

Candidatul PSD s-a întrebat cine a oprit actuala administrație locală să realizeze modernizarea reală a cartierului Obcini.


Intră acum și în grupul de