Un tractorist a fost aruncat din cabina tractorului său nesemnalizat după ce a fost lovit de un camion pe DN 2


Intră acum și în grupul de

Un camion și un tractor au intrat în coliziune, marți noaptea, la ieșirea din localitatea Grănicești către Siret, pe DN 2.

Concret, șoferul unui camion (46 ani), cetățean bielorus, a lovit cu partea din față spatele unui tractorul nesemnalizat corespunzător, care circula în aceeași direcție.

După impact, tractorul s-a răsturnat, iar conducătorul lui (52 ani), din Grănicești, a fost proiectat în afara acestuia, suferind răni ușoare. El a fost preluat de ambulanță în stare de conștiență și transportat la Spitalul Județean Suceava – UPU, unde a fost diagnosticat cu: ,,contuzii prin accident rutier, TCC cu PC, traumatism umăr drept”.

Potrivit șoferului camionului, el a fost orbit de farurile unui autoturism care circula pe contrasens. El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

La rândul său, conducătorului tractorului nu a fost testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, însă i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de