Un tractorist a fost aruncat din cabina tractorului său nesemnalizat după ce a fost lovit de un camion pe DN 2

Un camion și un tractor au intrat în coliziune, marți noaptea, la ieșirea din localitatea Grănicești către Siret, pe DN 2.

Concret, șoferul unui camion (46 ani), cetățean bielorus, a lovit cu partea din față spatele unui tractorul nesemnalizat corespunzător, care circula în aceeași direcție.

După impact, tractorul s-a răsturnat, iar conducătorul lui (52 ani), din Grănicești, a fost proiectat în afara acestuia, suferind răni ușoare. El a fost preluat de ambulanță în stare de conștiență și transportat la Spitalul Județean Suceava – UPU, unde a fost diagnosticat cu: ,,contuzii prin accident rutier, TCC cu PC, traumatism umăr drept”.

Potrivit șoferului camionului, el a fost orbit de farurile unui autoturism care circula pe contrasens. El a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

La rândul său, conducătorului tractorului nu a fost testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, însă i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.