Un sucevean cu permisul anulat a fost reținut de polițiști și introdus în arest pentru conducerea unui autoturism. Mașina era sub sechestru, iar pe numele bărbatului au mai fost aduse acuzații de amenințare și tulburarea ordinii publice


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a fost reținut de polițiști și introdus în arest pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, tulburarea ordinii și liniștii publice şi amenințare

Astfel, miercuri, o patrulă din cadrul Secției de poliție Burdujeni a oprit pentru control pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava un Audi A4 condus de un localnic de 43 de ani despre care existau suspiciuni că are dreptul de a conduce anulat.

Fiind cunoscut drept o persoană agresivă, bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul de 43 de ani are permisul de conducere anulat.

Totodată, polițiștii au constatat că autoturismul condus avea ca mențiune sechestru civil.

Ulterior, polițiștii au administrat probatoriul față de suspect pentru săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, două infracțiuni de „amenințare” și a infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

El a fost reținut și introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de