Un sucevean a intrat în țară prin Vama Siret și a ajuns direct în Penitenciarul Botoșani. El fusese condamnat la un an și șapte luni de închisoare pentru conducere fără permis


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 44 de ani domiciliat în municipiul Suceava, cu dublă cetățenie, română și ucraineană, a ajuns, vineri, în Penitenciarul Botoșani imediat ce a intrat în țară prin PTF Siret.

Astfel, Poliția Orașului Siret a primit spre executare un mandat de executare a pedepsei închisorii din 3 septembrie emis de către Judecătoria Rădăuți pe numele unui bărbat de 44 ani, cetățean româno-ucrainean, domiciliat în municipiul Suceava, condamnat la 1 an și 7 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” respectiv „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.            

 În baza mandatului, lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Siret s-au deplasat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, unde au procedat la preluarea bărbatului de la lucrătorii poliției de frontieră, acesta fiind identificat în timp ce intenționa să intre pe teritoriul României din Ucraina.

 Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Botoșani.


Intră acum și în grupul de