Un motociclist băut bine și fără permis a fost rănit, după ce a condus cu viteză și a pierdut controlul vehiculului în comuna Ostra. Alți doi șoferi băuți au fost prinși duminica în traficul sucevean


Intră acum și în grupul de

O plimbare cu motocicleta a unui tânăr din comuna Ostra s-a terminat pe patul Spitalului din Gura Humorului.

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul de 30 de ani conducea o motocicletă pe DJ 177A, în interiorul localității Tarniţa, în după amiaza de duminică. La un moment dat, el a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind partea carosabilă, iar când a efectuat manevra de a reveni pe partea carosabilă, s-a dezechilibrat şi a căzut.

Imagine ilustrativă

Potrivit polițiștilor, au existat mai mulți factori care condus la producerea accidentului, respectiv neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, starea avansată de ebrietate și lipsa de experienţă în conducere.

Astfel, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului moto, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului.  

De menționat că, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

După cum am menționat, pe lângă asta, bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Prin urmare, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Tot duminica, polițiștii suceveni au identificat în trafic alți doi șoferi care au condus băuți.

Concret, un bărbat (30 ani) din comuna Bunești a fost prins conducând pe drumul comunal de pe raza comunei menționate, având 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, pe calea Transilvaniei din Vatra Dornei a fost identificat un localnic care conducea o mașină având 0,54 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, în cazul ultimilor doi șoferi se efectuează cercetări penale privind „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”. 


Intră acum și în grupul de