FOTO // Polițiștii de frontieră au găsit în curtea unui imobil din Straja trei mașini în care erau aproape 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă. Acestea au fost confiscate, iar mașinile indisponibilizate


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au confiscat aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă, precum și trei autoturisme folosite în activitatea infracțională.

Concret, marți seara, polițiștii de frontieră s-au deplasat la un imobil nelocuit de pe raza localităţii Straja. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, polițiștii de frontieră aveau date că în imobilul respectiv se află depozitată o cantitate mare de ţigări provenită din activităţi de contrabandă.

Astfel, poliţiştii de frontieră au depistat, în curtea imobilului respectiv, trei autovehicule, două mașini încărcate cu colete ce conţineau ţigări şi un autoturism de teren fără numere de înmatriculare.

În total, au fost descoperite 29.810 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Potrivit sursei citate, întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 350.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele trei autoturisme în valoare  totală de 56.000 lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerii la răspundere a acestora, a precizat Ilie Poroch Serițan.


Intră acum și în grupul de