Urmărire în trafic în municipiul Suceava după un șofer băut. Bărbatul a fost oprit după un blocaj. În aceeași noapte, alte trei persoane care au condus în stare de ebrietate au fost prinse pe raza județului


Intră acum și în grupul de

O urmărire în trafic a avut loc, miercuri seara, la Suceava. Potrivit IPJ Suceava, la ora 01:30, un echipaj de poliție rutieră, aflându-se pe str. Calea Unirii cu autospeciala de poliție, a efectuat semnale speciale de oprire unui autoturism, conducătorul acestuia refuzând să oprească.

Ulterior, polițiștii au alertat celelalte echipaje de poliție de pe raza municipiului și au pornit la urmărirea fugarului.

Acesta a fost stopat în urma unui blocaj pe strada Parcului. Autoturismul a fost blocat, iar conducătorul auto a fost imobilizat cu sprijinul unui echipaj din cadrul Serviciului Rutier.

Astfel, a fost stabilită identitatea fugarului, acesta fiind un bărbat de 40 ani din comuna Ipotești. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,60 mg/l alcool pur în aer expirat. Prin urmare, s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.

În aceeași noapte, cu puțin timp înainte, un alt șofer băut a fost identificat în traficul din municipiul Suceava. Bărbatul conducea având 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat pe str. Mărășești. El de asemenea este cercetat penal.

Alți doi șoferi băuți au fost prinși conducând pe raza comunei Grănicești și Vatra Dornei. În primul caz este vorba despre un localnic de 26 ani care avea 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cel de al doilea caz – de un bărbat din Şaru Dornei, care avea 0,98 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Ambii au dosare penale.


Intră acum și în grupul de