Un bărbat din Cajvana a fost introdus în arest după ce a făcut scandal într-un bar și apoi s-a urcat la volanul mașinii deși are permisul anulat de doi ani de zile


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 39 de ani din Cajvana a ajuns în arestul IPJ Suceava pentru că a condus băut și fără permis un autoturism.

Potrivit Poliției Județene Suceava, Poliția Orașului Cajvana a fost sesizată sâmbătă seara prin 112 că o persoană ar provoca scandal la un bar din localitate şi că ar conduce un autoturism, sub influenţa alcoolului.

În aceste condiții s-a procedat la oprirea autoturismului în trafic şi la legitimarea conducătorului auto, ocazie cu care s-a stabilit că acesta este un bărbat de 39 ani, localnic.

Fiindu-i solicitate documentele personale precum şi cele ale autoturismului pe care îl conducea, s-a stabilit că permisul de conducere a fost anulat în anul 2018.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest marca rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Rădăuţi în vederea recoltării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Față de bărbatul de 39 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Intră acum și în grupul de