Trei copii lăsați nesupravegheați de părinți au ajuns la spital, într-o singură zi, după ce s-au accidentat în timp ce se jucau


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 28 septembrie, la UPU a Spitalului Județean de Urgență Suceava au ajuns trei copii, de trei, patru și șapte ani. Copiii s-au accidentat în timp ce se jucau.

Este vorba despre două cazuri separate, ce au avut loc la Dumbrăveni și Bălcăuți.

Imagine ilustrativă

În primul caz, o fetiță de trei ani a fost rănită de o comodă din lemn care s-a prăbușit peste ea. Concret, în timp ce mama fetei se afla la bucătărie, copila se juca în dormitor. La un moment dat, ea s-a întins după un telefon mobil ce se afla pe o comodă din lemn, dar pentru că nu a ajuns să îl ia, a escaladat comoda, moment în care, aceasta a căzut peste ea.

La spital, fata a fost diagnosticată cu „TCC fără pierdere de cunoștință, contuzie piramidă nazală, epistaxis anterior bilateral”. Pe lângă asta, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Celălalt caz a avut loc în condiții asemănătoare: În timp ce mama, mergând la baie, și-a lăsat cei patru copii nesupravegheați, doi dintre ei (de patru și șapte ani) au spart sticla de la ușa dormitorului, rănindu-se.

Cei doi băieți răniți au fost transportați la spital, iar în cauză se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și distrugerea, fiind sesizați și reprezentanții DGASPC Suceava.


Intră acum și în grupul de