O ieșeancă s-a rătăcit într-o pădure din localitatea Coșna. Femeia a fost găsită după șase ore de căutări


Intră acum și în grupul de

Încă o persoană s-a rătăcit, marți, într-o pădure din județul Suceava. Este vorba despre o femeie (69 ani) din Iași, care a mers la cules ciuperci și s-a rătăcit în zona împădurită din satul Teșna, comuna Coșna.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, la un moment dat, femeia s-a depărtat de grupul de culegători, nu a mai răspuns la strigătele lor, iar aceştia au decis să solicite sprijinul autorităților, în jurul orei 14:00.

Femeia a fost căutată de trei jandarmi din cadrul Postului Montan Vatra Dornei, un polițist, doi lucrători ISU, precum și cinci salvamontiști însoțiți de câinele de căutare-salvare, precizează sursa citată.

Totodată, căutarea a fost îngreunată de terenul accidentat și de faptul că nu s-a putut lua legătura telefonică cu persoana rătăcită.

Cu toate acestea, la ora 19:20, femeia a fost găsită în apropierea drumului forestier de lângă pârâul Teșnița din localitatea Coșna.

Ea nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind condusă de către echipa de căutare aproximativ trei km la o casa de vacanță din localitate, unde era cazată.

Amintim că tot marți, un sucevean s-a rătăcit într-o pădure de pe raza localității Cârlibaba, fiind găsit pe teritoriul Ucrainei.


Intră acum și în grupul de