Rotary Suceava-Bucovina pastreaza traditia si daruieste un zambet si in 2009


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESĂ
„Dăruieşte un zâmbet!” la ediţia a IV-a în Suceava!

Clubul ROTARY SUCEAVABUCOVINA va organiza Joi, 17 decembrie 2009, ora 17:00, în incinta hipermarketului SELGROS din Suceava evenimentul „DARUIEŞTE UN ZÂMBET!”

Este vorba de o acţiune de sprijin a unui număr de peste 80 de copii aparţinând Grupului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă din Gura Humorului, copii fără părinţi sau proveniţi din familii cu probleme sociale speciale.
La această acţiune vor participa membrii Clubului Rotary SUCEAVABUCOVINA însoţiţi de voluntari din întreg judeţul.
Cu toţii am înţeles că Decembrie este luna în care cuvântul dăruieşte are o semnificaţie deosebită, mai ales pentru aceşti copii!

Evenimentul se va bucura de susţinerea unor nume importante din mediul de afaceri local, a autorităţilor locale precum şi a altor invitaţi şi parteneri ai Clubului Rotary, cu toţii animaţi de generozitate şi dorinţa de a fi aproape de aceşti copii.

„Dăruieşte un zâmbet!” este o acțiune a Rotary Internațional Districtul 2241 România – Republica Moldova și se află la cea de-a 4 a ediție în oraşul SUCEAVA.
Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.

Preşedinte,
dr. Gabriela Creţeanu


Intră acum și în grupul de