Un nou deces din cauza frigului


Intră acum și în grupul de

Al doilea deces din cauza frigului s-a înregistrat miercuri dimineaţă în municipiul Suceava. „În jurul orei 07.39, prin S.N.U.A.U. 112 am fost sesizaţi despre faptul că pe strada Mitropoliei, din municipiul Suceava, în spatele casei mortuare a fost găsită o persoana în stare de inconştienţă”, a precizat purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţîru.

Potrivit acestuia, victima a fost identificată ca fiind O. Ştefan, de 42 ani, din comuna Dumbrăveni, şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, unde în jurul orei 08.17 a decedat.

„Din primele cercetări s-a stabilit că nu sunt suspiciuni de comiterea unei fapte penale şi urmează ca după efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii să se dispună procedural”, a mai spus inspectorul Panţîru.

Acesta este al doilea caz de deces în urma temperaturilor foarte scăzute, după ce duminică dimineaţă, un bărbat a fost găsit mort lângă Biserica Sf. Andrei din cartierul sucevean Burdujeni.

Gheorghe Duţuc, în vârstă de 48 ani, a fost preluat de o ambulanţă chemată prin 112 şi dus direct la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde medicii n-au mai putut face altceva decât să constate decesul, în urma hipotermiei urmată de un stop cardio-respirator. Bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice.


Intră acum și în grupul de