Doi tineri din Ipotesti prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sparga o casa de schimb valutar (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Angajaţii unei firme de pază ce aveau pe lista de obiective casa se schimb valutar amplasată în incinta frizeriei din Areni, au pus mâna pe doi hoţi, după ce s-a declanşat alarma în noaptea de marţi spre miercuri. „În jurul orei 02.30, prin S.N.U.A.U. 112 am fost sesizaţi despre faptul că în interiorul unei frizeri situată în complexul „Areni” in municipiul Suceava, se află persoane care au intrat prin efracţie. Echipa operativa deplasată la faţa locului a observat că unul dintre geamurile unităţi era spart, iar în interior se aflau două persoane de sex masculin. S-a procedat la somarea acestora pentru a părăsi incinta” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspector Gabriel Panţîru.

Potrivit acestuia, suspecţii au ieşit prin geamul spart, au fost încătuşaţi şi conduşi la sediul poliţei, fiind identificaţi în persoana lui D. Emanuel, de 23 ani şi H. Adrian de 22 ani, ambii din comuna Ipoteşti.

Aceştia nu au apucat să sustragă bunuri din interior, însă intenţionau să pătrundă în casa de schimb valutar aflată în frizerie şi să ia bunuri şi valori din incintă.

Inspectorul Panţîru a menţionat că s-a dispus începerea urmăririi penale, suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt calificat.


Intră acum și în grupul de