La Vatra Dornei s-a dat startul la sezonul de iarna


Intră acum și în grupul de

Cele două pârtii din staţiunea Vatra Dornei, „Parc” şi „Dealul Negru” au fost deschise, iar la baza acestora au fost montate chioşcuri şi tonete unde schiorii pot să comande atât mâncare cât şi cafea, ceai, sau vin fiert.

Primarul municipiului Vatra Dornei, Ioan Moraru a declarat că pe ambele pârtii din staţiune este deja suficient de multă animaţie şi a mai anunţat că la pârtia „Parc” a fost montat, în premieră, un cort „After ski”, cu o suprafaţă de 100 mp, unde schiorii pot să servească mâncare şi băuturi calde, iar echipamentele de schi închiriate sunt dezinfectate după utilizare.

El a mai spus că la baza pârtiilor sunt tonete şi rulote care sunt alimentate cu apă curentă şi energie electrică şi de unde pot fi comandate atât cafea, ceai sau vin fiert, dar şi mâncare.

Primarul a mai spus că luni va avea loc un concert de colinde, iar la baza pârtiei „Parc” va fi montată o scenă şi vor fi organizate diverse spectacole şi concerte până la sfârşitul sezonului, precum şi seri de discotecă. Pe data de 29 decembrie, la Vatra Dornei este programat a se desfăşura Festivalul datinilor şi obiceiurilor, iar municipalitatea va organiza Revelionul în aer liber.


Intră acum și în grupul de