Un tânăr a fost bătut cu bestialitate și tâlhărit în zona Gării din Fălticeni. Agresorii i-au furat și amanetat un lănțișor de aur, telefonul și 20 de lei, iar acum sunt în arest


Intră acum și în grupul de

Un tânăr (18) ani din Fălticeni a ajuns la spital după ce a fost tâlhărit în zona Gării din localitate. Infracțiunea a avut loc în data de 26 septembrie, iar cei doi agresorii au ajuns în arest în data de 30 septembrie.

Concret, tânărul se deplasa pe str. Matei Millo, în jurul orei 02:00, când a fost acostat de doi localnici (de 18 și 23 ani).

Tânărul a încercat să fugă, agresorii urmărindu-l și reușind, la un moment dat, să-i pună piedică. Apoi, victima a fost snopită în bătăi, fiind lovită cu pumnii și picioarele inclusiv la față, după care agresorii i-au furat un lănțișor de aur, telefonul mobil și portmoneul în care se aflau actele și 20 de lei.

După incident, tânărul agresat a ajuns la spital, necesitând mai mult de o săptămână de îngrijiri medicale.

Ulterior, agresorii au fost identificați, și în data amintită au fost reținuți, acum fiind urmăriți penal. Totodată, ancheta a stabilit că lanțul de aur smuls de la gâtul victimei a fost amanetat pentru suma de 1270 lei, împărțită între cei doi.

În prezent, agresorul de 23 ani se află în CRAP Suceava, urmând să fie prezentat Judecătoriei Fălticeni cu propunerea de arestare preventivă. Celălalt agresor urmează a fi expertizat din punct de vedere psihiatric, întrucât cu ocazia audierii a depus la dosarul cauzei mai multe înscrisuri din care rezultă faptul că suferă de afecțiuni psihice. Apoi, în funcție de rezultatul expertizei psihiatrice, se va dispune procedural.

Dosarul penal întocmit în cauză urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii BIC Fălticeni.


Intră acum și în grupul de