Polițiștii de frontieră suceveni au depistat doi traficanți de țigări la Vicovu de Sus. Suspecții au abandonat marfa și au fugit


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au observat, vineri seara, la  ora 18:25,  două de persoane care transportau, de la frontiera de stat spre localitatea Vicovu de Sus, mai multe colete voluminoase.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, imediat, poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză, însă în momentul în care bărbații au observat echipajul Poliției de Frontieră au abandonat coletele și au fugit în localitate.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

 La fața locului au fost descoperite 4 colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, de proveniență Duty Free.

Țigările, în valoare de 35.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și de trecere frauduloasă  a frontierei de stat, la finalizare urmând a se lua măsurile legale ce se impun, a precizat sursa citată.


Intră acum și în grupul de