Gheorghe Flutur anunță că vor fi noutăți pe listele PNL Suceava pentru alegerile parlamentare. El spune că îi susține și pe actualii parlamentari să mai prindă un loc


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, vineri, în conferință de presă, că în scurt timp vor fi stabilite listele de candidați PNL pentru alegerile parlamentare.

„Foarte repede vor fi stabiliți candidații pentru alegerile parlamentare. Termenul este 18 octombrie. Foarte repede intrăm în linie dreaptă și cu asta”, a spus Flutur care a estimat că în următoarele zece zile ar urma să fie desemnați candidații.

„Avem o echipă foarte puternică de parlamentari și de viitori parlamentari.Probabil că vor fi și noutăți”, a spus Flutur.

El a spus că dorește ca parlamentarii liberali din prezent să fie realeși.

„Pe toți parlamentarii de Suceava, personal îi susțin să mai prindă un loc”, a spus Flutur.

Gheorghe Flutur – conferinta de presa

Prima conferinta de presa a șefului CJ Suceava, Gheorghe Flutur, din actualul mandat

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 1 octombrie 2020

El a evitat să prezinte o țintă pentru alegerile parlamentare, dar că își propune mai multe mandate decât PNL a avut până acum, respecti un senator și patru deputați.

„Am ieșit dintr-o bătălie, intrăm în alta. Trebuie să stăm de vorbă și cu protagoniștii. Nu are rost să le fixez acum target. Parlamentarii în funcție voi propune să meargă mai departe”, a spus Flutur.

El a a arătat că este important ca din Suceava să fie cât mai mulți parlamentari liberali pentru că e nevoie de un Guvern PNL pentru ca să se întâmple lucruri bune la Suceava.

Flutur a arătat că de când a fost instalat guvernul liberal s-au deblocat marile proiecte, apă și canalizare, gaz la Vatra Dornei, centurile ocolitoare care intră în licitație pentru executarea lor.

„Practic, e nevoie ca de aer de un Parlament majoritar liberal care să dea un guvern liberal ca să se întâmple lucruri bune în Suceava și nu trageri de timp, învinovățiri sau găsiri de scuze”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de