O angajată la o filatură din Gura Humorului a fost rănită la cap după un accident în hală cu un motostivuitor. Femeia nu se asigurase când a traversat culoarul destinat utilajului


Intră acum și în grupul de

O angajată la o filatură din Gura Humorului a suferit un traumatism cranio-cerebral – plagă contuză occipitală și traumatism la gleznă stângă după ce a căzut cu capul de dușumeaua unei hale unde a fost lovită de un motostivuitor care circula pe culoar.

Astfel, potrivit cercetărilor, femeia, angajată ca filatoare, a dorit, vineri, în timpul programului să meargă la baie, iar în momentul când a traversat culoarul halei pe care circula un motostivuior nu s-a asigurat, fiina lovită cu roata stângă față a utilajului.

Femeia a căzut și s-a lovit cu capul de duşumea.

Cercetările au evidențiat că incidentul s-a produs pe fondul neasigurării la deplasarea pe acel culoar, prin loc de trecere al motostivuitorului şi al zgomotului puternic produs de un utilaj de producţie aflat în funcţiune.

Femeia a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde a fost diagnosticată cu „T.C.C. – plagă contuză occipitală, traumatism gleznă stângă”, fiind transferată la Spitalul Judeţean Suceava, în vederea efectuării de investigaţii de specialitate suplimentare.

În acest caz se efectuează cercetări într-un dosar penal pentru „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, şi „vătămare corporală din culpă”.

Totodată, a fost anunţat Inspectoratul Teritorial al Muncii Suceava, pentru a efectua cercetări, conform competenţei.


Intră acum și în grupul de