Detaliile accidentului mortal de la Poiana Stampei: Șoferul a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei mari și a intrat frontal într-un camion


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, un grav accident rutier a avut loc marți dimineața pe raza localității Poiana Stampei, în urma căruia o persoană a murit, iar alte trei au ajuns la spital.

Pe lângă cele menționate anterior, precizăm că accidentul a avut loc în jurul orei 07:30. Din primele cercetări reiese că coliziunea s-a produs din cauza șoferului autoturismului, un bărbat de 58 de ani, din Arad.

El conducea un Volkswagen, pe DN 17 din direcția Vatra Dornei către Bistrița, în care se aflau alți trei pasageri: un bărbat și două femei.

Astfel, ajungând într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptată, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara, condusă regulamentar de către un bărbat de 37 ani, din comuna Iacobeni.

Reiterăm faptul că în urma accidentului, șoferul camionului nu a fost rănit, în schimb toate cele patru persoane din mașină au suferit vătămări corporale. Mai mult decât atât, un arădean (57), pasager pe bancheta autoturismului, și-a pierdut viața.


Intră acum și în grupul de