CJP Suceava: Doar 60 de bilete de tratament din cele 300 alocate județului Suceava pentru plecări în perioada 14-18 octombrie au fost ocupate de beneficiari. Biletele nefolosite vor fi returnate Casei Naționale de Pensii Publice.


Intră acum și în grupul de

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a anunţat, miercuri, că  în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Suceava se eliberează biletele de tratament aferente seriei  XVI.

În acest context, Constantin Boliacu a informat pensionarii suceveni care au formulat cerere de acordare a unui bilet de tratament, că  se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava,pentru eliberarea unui bilet din această serie, dacă au formulat cererea cu cel puţin  30 de zile anterior plecării în staţiune. 

Pentru seria XVI au fost alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava , un număr total de 300 bilete de tratament, iar din aceste 300 bilete de tratament au fost ocupate până miercuri  60, rămânând disponibile un număr de 240 bilete de tratament.

Astfel, persoanele interesate, care au calitatea de pensionari, se pot adresa Casei Judeţene de Pensii Suceava, în vederea  repartizării unui bilet de tratament,în limita numărului de locuri disponibile.

Biletele de tratament disponibile vizează staţiunile Amara, Techirghiol, 1Mai, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata,Herculane,Mangalia,Nicolina, Lacul Sărat,Ocna Şugatag,Olăneşti,Târgul Ocna,Vatra Dornei, Slănic Moldova, Eforie Nord,Călimăneşti, Felix şi Covasna, iar plecarea în staţiune se face în  intervalul 14-18.10.2020.

În cazul în care nu vor exista solicitări pentru aceste bilete de tratament, ele vor fi returnate Casei Naţionale de Pensii Publice.      

Ridicarea  tuturor  biletelor  aprobate se face  numai de către  titularii acestora , cu actul de identitate în original , la parterul instituţiei, ghiseul 16. În cazuri exceptionale  ridicarea biletelor de tratament se face de către o altă persoană desemnată de titular, cu  procura notarială.


Intră acum și în grupul de