Bărbat din Bunești, găsit de soție mort și plin de sânge. Anterior aceasta plecase din casă pentru că soțul o amenințase o va ucide și că el se va sinucide


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 57 de ani din satul Uncești din comuna Bunești a murit, sâmbătă după amiaza, cel mai probabil după ce și-a înfipt un foarfece în gât, după ce a avut un conflict verbal cu soția sa pe care a amenințat-o cu moartea.

Potrivit primelor cercetări,  bărbatul a ajuns sâmbătă după amiaza acasă, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a făcut baie după care  a revenit în bucătărie având un conflict verbal cu soția sa.

El s-a enervat și a pus mâna pe un foarfece, amenințând că se sinucide, dar că o va omorî și pe ea, iar femeia s-a speriat și a fugit de la locuință, în drumul comunal.

 Când a revenit în casă ea și-a găsit soțul plin de sânge, în poziția șezut rezemat de tocul unei uși, moment în care a apelat la 112 anunțând evenimentul.

La examinarea cadavrului a fost identificată o leziune prin înțepare în partea stângă a gâtului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului municipal Fălticeni unde urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morții și a identificării leziunilor și a mecanismul de producere a acestora.


Intră acum și în grupul de