CJSU Suceava a dispus trecerea CN „Petru Rareș ” în „scenariul roșu” . În județ funcționează deja 34 de unități școlare în scenariul roșu


Intră acum și în grupul de

CJSU Suceava a reanalizat, miercuri, scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Suceava, în anul școlar 2020-2021.

În cadrul ședinței fost prezentată membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Suceava adresa Consiliului de Administrație al Colegiului Național “Petru Rareș” Suceava din data de 13.10.2020 privind modificarea Scenariului de funcționare la nivelul unității de învățământ, dat fiind faptul că 3 elevi din clase diferite au fost testați pozitiv la infectarea cu virusul SARS-COV-2.

În aceste condiții, CJSU Suceava a modificat scenariul de funcționare pentru colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava, începând cu data de 14 octombrie în scenariul roșu.

Prefectura Suceava a oferit, miercuri, datele privind scenariile în care funcționează școlile din județ.

Astfel, potrivit sursei citate, în prezent, din cele 738 unități de învățământ cu structurile arondate:

466 funcționează în scenariul verde;

238 în scenariul galben;

34 în scenariul roșu.

Totodată, prefectul județului a mai făcut un apel către cetățenii județului Suceava la respectarea în continuare a tuturor măsurilor de protecţie, a regulilor de distanțare socială şi a restricţiilor impuse în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.        


Intră acum și în grupul de