Patru elevi, trei profesoare și doi tineri suceveni studenți la universități din Iași și Cluj-Napoca, confirmați cu SARS-CoV-2


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a declarat miercuri, pentru News Bucovina, că în ultimele 24 de ore au fost confirmate nou cazuri de infecție cu noul coronavirus la doi studenți, patru elevi și trei cadre didactice.

Ea a spus că o tânără din Sadova, studentă la UMF Cluj-Napoca și un tânăr din Rădăuți, student la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor Iași, confirmați pozitiv cu noul coronavirus, se află în izolare la domiciliu.

Băncilă a declarat că trei elevi ai Colegiului Național “Petru Rareș” Suceava și un elev de la o clasă pregătitoare a Școlii Gimnaziale nr 10 Suceava au fost confirmați cu SARS-CoV-2 în urma testării.

Ea a precizat că în rândul cadrelor didactice au fost confirmate în ultimele 24 de ore trei cazuri de infecție cu SARS-CoV-2, respectiv o profesoară de la Școala Generală nr 3 Suceava, o profesoară de la Colegiul de Informatică “Spiru Haret” Suceava, care predă și la Colegiul Național “Petru Rareș” Suceava și o profesoară de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară.


Intră acum și în grupul de