Viteza prea mare a fost cauza răsturnării camionului încărcat cu lemne pe varianta ocolitoare Sucevei. Vehiculul a avariat un stâlp de iluminat cu panouri solare și două indicatoare rutiere


Intră acum și în grupul de

Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat, joi dimineața, pe varianta ocolitoare la ieșire din Suceava spre Siret.

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor, accidentul s-a produs din cauză că șoferul (28 ani), din comuna Bilbor, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga și a pierdut controlul vehiculului. Astfel, camionul s-a și răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, șoferul a suferit răni ușoare, fiind diagnosticat la UPU Suceava cu ,,contuzionat prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal”. Totodată, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pe lângă asta, în urma accidentului rutier a rezultat avarierea unui stâlp de iluminat cu panouri solare și a două indicatoare rutiere.

Prin urmare, la locul accidentului s-au prezentat și lucrătorii de la Secția Drumuri Naționale pentru evaluarea pagubelor produse, precum și cei de la I.S.C.T.R. pentru verificarea legalității transportului de material lemnos.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de