Suceveancă de 96 ani, cu probleme de memorie, vedere și auz, a mers să se plimbe lângă casă dar a fost găsită după șase ore de căutări la un kilometru de domiciliu


Intră acum și în grupul de

O bătrână din orașul Milișăuți și-a speriat de moarte rudele când a mers la o scurtă plimbare care s-a transformat în ore de căutări.

Din relatările fiului bătrânei, ea a mers la o scurtă plimbare joi, în jurul orei 19:00. Bărbatul a povestit că membrii familiei nu s-au alarmat deoarece, în pofida vârstei, femeia obișnuia des să plece pe distanţe scurte şi să se întoarcă singură acasă.

Imagine ilustrativă

De menționat că bătrâna suferă de pierderi de memorie, nu aude şi nici nu vede bine, însă nu suferă de vreo tulburare psihică.

Ulterior însă rudele s-au panicat întrucât bătrâna nu a revenit acasă de prea mult timp. Aceștia au pornit la căutări, care au durat aproximativ patru ore, dar n-au dat niciun rezultat. În aceste condiții, ei au solicitat, la 23:15, ajutorul autorităților.

Astfel, în căutări au fost angrenate toate echipajele de poliție de serviciu din Milișăuți și a fost solicitat sprijin de la jandarmi și ISU.

Într-un sfârșit, după căutări de aproape două ore, un echipaj de poliție a găsit-o pe bătrâna la un kilometru distanță de domiciliul său. Femeia nu prezenta urme de careva agresiuni.


Intră acum și în grupul de