FOTO // Țigări de contrabandă de 20.000 lei și două mașini, confiscate la Rădăuți. La vederea polițiștilor de frontieră, șoferii au fugit abandonând autoturismele cu cheile în contact


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră suceveni au depistat, pe raza municipiului Rădăuți, două mașini ce transportau țigări de contrabandă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch Serițan, mașinile au fost identificate pe o stradă din localitatea menționată, în jurul orelor 15:00.

Vehiculele li s-au părut suspecte polițiștilor de frontieră, care au încercat să legitimeze cei doi șoferi. Însă, la vederea autorităților, bărbații au abandonat autoturismele cu cheile în contact şi au fugit pe străzile din împrejurimi, dispersându-se prin oraş.

Ulterior, polițiștii de frontieră au confiscat cele 1.699 pachete cu țigări transportate, în valoare de aproape 20.000 lei, dar și cele două mașini, în valoare totală tot de 20.000 lei.

În cauză se fac verificări în vederea depistării persoanelor implicate, cercetările fiind desfășurate sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la finalizare luându-se măsurile legale ce se impun, a menționat sursa citată.


Intră acum și în grupul de