Detaliile accidentului de la Satu Mare cu șapte răniți: Toate persoanele rănite se deplasau cu aceeași mașină, condusă de un tânăr care nu a păstrat distanța și a intrat într-o autoutilitară


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier cu implicarea a șapte persoane, dintre care patru sunt copii, a avut loc vineri seara, pe raza localității sucevene Satu Mare.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm faptul că accidentul a avut loc în jurul orei 15:20. Concret, pe DJ 178B din localitatea menționată, un tânăr localnic (19 ani) conducea autoturismul marca Opel.

În aceeași mașină se deplasau în calitate de pasageri, două femei de 31 și 55 ani, un adolescent de 16 ani și copii de șapte, doi și un an.

Astfel, odată ce tânprul a ajuns în dreptul intersecției cu DC 41, din cauza nepăstrării unei distanțe suficiente în mers, autoturismul condus de el a intrat în coliziune față-spate cu autoutilitara marca Mercedes-Benz, ce era condusă în aceeași direcție de către un alt localnic (54 ani), care, la momentul impactului, efectua viraj la dreapta pentru a intra în curtea unui imobil.

În urma accidentului autoutilitara marca Mercedes-Benz s-a răsturnat în șanțul din fața imobilului, iar pasagerii aflați în autoturismul marca Opel au suferit leziuni ușoare motiv pentru care au fost transportați cu mai multe echipaje de ambulanță la Spitalul mun. Rădăuți.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care la sediul Spitalului mun. Rădăuți li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de