Ostra: Doi bărbați au ajuns la spital cu răni la cap după ce au căzut de pe motocicletă. Conducătorul moto era fără permis, băut și circula cu viteză mare


Intră acum și în grupul de

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce a avut loc duminică, pe raza comunei sucevene Ostra.

Concret, un localnic (40 ani) conducea o motocicletă marca Honda, avându-l în calitate de pasager pe un alt localnic, de 78 ani.

La un moment dat, pe str. Grădiniței din localitate, conducătorul a pierdut controlul vehiculului. Din cercetările polițiștilor reiese că au existat mai mulți factori care au condus la producerea accidentului: în primul rând viteza mare, faptul că motociclistul era băut și nu avea experiență în conducere (fără permis). Astfel, el a părăsit partea carosabilă si a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

Ulterior, conducătorul motocicletei a fugit de la locul accidentului, fiind găsit la domiciliul său. El a fost rănit, fiind diagnosticat la spital cu „T.C.F. mediu, etilism acut”. Pasagerul de asemenea a ajuns la spital, unde a fost diagnosticat cu „T.C.C. deschis”. De menționat că atât conducătorul moto cât și pasagerul nu purtau cască de protecție în momentul producerii accidentului rutier.

Conducătorul motocicletei este cercetat penal.


Intră acum și în grupul de