Femeie agresată în centrul Rădăuțiului de către soțul nemulțumit de felul în care ea gospodărește locuința. Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pe numele agresorului


Intră acum și în grupul de

O rădăuțeancă (51 ani) a fost agresată, duminică, în chiar centrul municipiului de către soțul său. Agresiunea a avut loc sub privirile mai multor trecători, care au sesizat Poliția.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:30, în imediata apropiere a unei cofetării din centrul municipiului Rădăuți. Concret, femeia a fost lovită cu palmele de către soțul ei (51 ani), care-i reproșa precum că ar gospodări prost locuința lor comună.

După ce a fost agresată, femeia a fugit și s-a ascuns pe străzile din oraș, fiind găsită de către polițiști abia peste două ore, ascunsă într-o anexă a locuinței.

Femeia avea urme vizibile de violență însă a refuzat asistența medicală. Totodată, în urma completării formularului a reieșit existenţa riscului iminent asupra vieţii, integrităţii fizice ori asupra libertăţii ei, aceasta solicitând emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Astfel, față de agresor a fost emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile începând cu data de 18.10.2020. Pe lângă asta, el este cercetat penal.


Intră acum și în grupul de