FOTO VIDEO // Incendiu de proporții la o societate comercială din Fălticeni. Focul a produs un prejudiciu de peste 60.000 de euro


Intră acum și în grupul de

Un incendiu de proporții a izbucnit joi seara în curtea unei societăți comerciale din municipiul Fălticeni, necesitând intervenția pompierilor militari cu două autospeciale de stingere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Lt. Alin Găleată, incendiul a fost anunțat la ora 21:43, iar la sosirea echipajelor, ardeau generalizat două buldoexcavatoare, cu pericol de propagare la trei autocamioane și un autoturism.

Incendiul a fost lichidat la ora 23:05, pompierii reușind să salveze autovehiculele parcate în vecinătate.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit electric produs la un conductor electric defect, a precizat sursa citată.

În același timp, primele cercetări ale polițiștilor arată că persoana care a sesizat incendiul a auzit două mici explozii în curtea societății comerciale. De asemenea, s-a stabilit că incendiul a cauzat un prejudiciu de aproximativ 64.000 euro, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „distrugere din culpă”, ce urmează a fi soluționat procedural de lucrătorii BIC.


Intră acum și în grupul de