VIDEO//Ridicare de documente cu forțe speciale de Poliție de la Primăria Șcheia privind executarea unui drum din satul Sf. Ilie unde s-a produs un accident rutier


Intră acum și în grupul de

O acțiune de ridicare de documente de la Primăria Șcheia a fost organizată, vineri dimineața, de Poliția Suceava cu participarea Serviciului de Acțiuni Speciale (SAS) vizând un dosar penal legat de un accident rutier produs în 2019 pe un drum realizat în anul 2016.

După acțiunea polițiștilor, primarul Vasile Andriciuc a declarat că Poliția Rutieră a ridicat documente la un drum din satul Sf Ilie executat în 2016 și în 2019 a avut loc un accident rutier.

„Am pus la dispoziție întreaga documentație începând de la proiectul tehnic, autorizația de construire, verificarea și modul cum s-a plătit efectuarea acestui drum și procesul verbal de recepție”, a spus Andriciuc.

Mascații sunt la primaria Scheia

Mascații au aparut la primaria Scheia

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 22 octombrie 2020

El a menționat că documentele au fost predate din arhiva unității și urmează ca în viitor anchetatorii să se pronunțe asupra accidentului.

Primarul nu-și explică de ce a fost nevoie de o asemenea desfășurare de forțe în condițiile în care pe parcursul cercetării s-au predat toate documentele cerute.

Declarații scheia

Declarații primar scheia

Publicată de NewsBucovina.ro pe Joi, 22 octombrie 2020

„Pe parcursul cercetării s-au mai trimis documente, iar acum au venit și au cerut toate documentele la acest drum. Toate documentele pe care le-au cerut le-am pus la dispoziție”, a spus Andriciuc.

El a menționat că despre acest exces ar trebui să se pronunțe cei care i-au trimis în această acțiune.


Intră acum și în grupul de